Bezoek onze showroom

Showroom

Laat u inspireren én adviseren op het gebied van JASNO shutters, jaloezieën, verticale lamellen en vouwgordijnen in onze showroom. We laten u graag alle mogelijkheden zien met onze maatwerk raamdecoratie en kunnen ook direct een inmeetafspraak inplannen.

Nieuw:
Onze showroom is nu ook op donderdagavond tot 20:00 uur geopend en zaterdag van 12:00 – 17:00 uur. Plan hier uw afspraak in!

Kom nu ook zonder afspraak langs in onze showroom. We laten u graag al onze producten zien en adviseren u onder het genot van een kopje koffie.

Liever een vrijblijvend videogesprek met een JASNO adviseur of advies aan huis? Ook dat is mogelijk!

De koffie is heerlijk en er wordt echt met je meegedacht. Van een bezoek aan de showroom tot aan de montage.

Henry van Santen

Adres JASNO showroom:

JASNO
Lange Voren 25

5521 DC Eersel

Let op: op de volgende feestdagen zijn wij gesloten:

  • Donderdag 13 mei 2021 (Hemelvaartsdag)
  • Maandag 24 mei 2021 (Tweede Pinksterdag)
  • Vrijdag 25 december 2021 (Kerstmis)

JASNO op zondag

Regelmatig houden we een speciale zondagopenstelling voor consumenten die interesse hebben in JASNO raambekleding. Je bent op deze dagen tussen 11.00 en 16.00 uur van harte welkom in onze showroom voor advies en aanschaf van JASNO producten. De eerstvolgende extra openstellingen zijn:

  • Zondag 30 mei 2021
  • Zondag 27 juni 2021
  • Zondag 18 juli 2021

Maak je vooraf een gratis afspraak, dan weet je zeker dat er op het voor jou gewenste tijdstip een JASNO specialist klaar staat en je niet hoeft te wachten. Uiteraard kun je ook zonder afspraak langskomen. Heb je tekeningen van jouw huis, maten van je ramen, foto's of plattegronden? Neem die dan zeker mee.